Лідер політичної партії “Рідна країна” Микола Томенко та Сергій Поляруш сьогодні відвідали навчальні заклади Тетіївського району. Раніше в районі був оголошений конкурс для школярів молодших класів “Рідна країна – безпечна країна”, який пропагує безпеку та уважність дітей на дорозі. Переможці всеукраїнської акції прослухали лекцію про те, на скільки важливо знати і дотримуватись правил дорожнього руху та отримали в подарунок патріотичні флайтери – підвіски, які яскраво світяться у променях автомобільних фар і служать для підвищення видимості пішоходів.

“Ми прагнемо, щоб наші діти жили у цивілізованій та безпечній країні, тому і робимо цей перший крок, даруючи дітям можливість певним чином убезпечити себе на дорозі. Такою ініціативою ми хочемо показати приклад, як за умов фактичної бездіяльності влади можна громадськими зусиллями захистити життя дітей”, – зазначив Микола Томенко.

Найактивнішими областями стали:

– Київська область;
– Херсонська;
– Чернівецька;
– Хмельницька;
– Сумська.

Також Микола Томенко подякував колективам навчальних закладів, які проводили виховну роботу з учнями та вручив подарунки від Фонду “Рідна країна”, а саме “Український щорічник – 2018” та диски “7 чудес України”, які викладачі зможуть використовувати під час навчального процесу.