Сьогодні в Броварській районній бібліотеці для дітей відбулося урочисте нагородження  учасників всеукраїнської акції “Рідна країна – безпечна країна”. Нагадаємо, що раніше ініціатор проекту, голова політичної партії  “Рідна країна” Микола Томенко зазначав, що така робота має на меті нагадати українським школярам про дотримання правил дорожнього руху та допомогти убезпечити їхнє життя.

Переможцям акції в Броварському районі представники політичної партії Громадський рух Миколи Томенка “Рідна країна” Дмитро Христинченко та Юрій Артюх вручили  флайтери – світловідбиваючі підвіски, які яскраво світяться у променях автомобільних фар і служать для підвищення видимості пішоходів на дорозі у темний час доби. Вони працюють за принципом дорожніх знаків, відбиваючи світло автомобільних фар та роблячи пішохода помітним для водія на відстані до 400 м.

Після урочистостей Дмитро Христинченко подарував  бібліотекарям, які займалися підготовкою конкурсу та читали школярам лекцї про правила дорожнього руху, “Український щорічник – 2018”.

“Мені важко зрозуміти чому наша держава не опікується питанням безпеки школярів на дорозі, зважаючи на страшну статистику, але я дуже щасливий бачити перед собою таких талановитих українців, які вже в такому юному віці розуміють значення безпеки. Я добре знаю, що це результати, перш за все, кропіткої праці  вихователів та батьків, які вчать майбутнє покоління любити Україну, її культуру та поважати історію. Саме тут і зараз ми всі разом закладаємо міцний фундамент нашого майбутнього,” – сказав Дмитро Христинченко.