У Дзвінківському навчально-науково-виробничому центрі Боярської ЛДС вирує Студентська республіка. Сьогодні вона приймала почесних гостей. Ректор університету Станіслав Ніколаєнко, перший заступник міністра освіти України Володимир Ковтунець і голова наглядової ради, лідер Громадського руху “Рідна країна” МиколаТоменко завітали на відкриття відремонтованого гуртожитку.

Взагалі найкреативніші і найбільш інноваційні ідеї народжуються не в мегаполісі, переконаний Микола Томенко. Тому у студентів НУБіП, які гостюють у Дзвінківському лісництві, є унікальна можливість створити щось своє, абсолютно нове. А умови тут і для розвитку молодіжної, і культурологічної, і спортивної складової дуже сприятливі.

Голова наглядової ради приїхав до студенства не з порожніми руками: привіз книги і пам’ятні подарунки для переможців різноманітних конкурсів і змагань, на які таке багате життя у Студреспубліці. НУБіП ніхто не зіб’є з маршу. Ми обов’язково увійдемо у топ-5 кращих вишів країни, наголосив Станіслав Ніколаєнко. Він також поцікавився у старшокурсників, чи бачать вони зміни в університеті? Відповідь була одностайна: безумовно!