14 вересня о 15.00 на університетському стадіоні відбудеться товариський футбольний матч між збірною командою НУБіП та національною збірною України серед ветеранів.

«Сьогодні відбудеться важлива спортивна і патріотична подія в НУБіП. Мою ініціативу як віце-президента НОКу і голову наглядової ради університету підтримав колектив вузу на чолі з Станіславом Ніколаєнком та віце-президент федерації футболу Олег Собуцький. Отож, сьогодні о 15-00 є можливість поспілкуватися із легендами українського футболу і зіграти з ними», – повідомив головний суддя матчу та голова Наглядової ради НУБіП Микола Томенко.

Футбольний матч відбудеться під гаслом: «Підтримуємо футбол, військових, Україну!». Збірна України серед ветеранів вже провела більше п`ятидесяти матчів в різних регіонах України, в тому числі і в Луганській та Донецькій областях.

Збірна також неодноразово брала участь у міжнародних змаганнях. Зокрема на «Кубку легенд», який відбувся у США, та на Всеєвропейських іграх у Франції команда посіла перші місця.

Микола Томенко голова Наглядової ради НУБіП України

Ректор університету Святослав Ніколаєнко поділився метою створення сильної студентської футбольної команди: «Футбол – найпопулярніший вид спорту серед людей різного віку, таким чином ми можемо залучити більше молоді до спорту. Тому Ми поставили і реалізовуємо завдання підготувати кращу студентську футбольну команду Києва і для цього на базі університету створили клуб «Любомир». Також, наша збірна неодноразово вигравала змагання серед вишів столиці».

 

Серед відомих ветеранів футболу, які візьмуть участь у грі, такі відомі імена, як Анатолій Дем`яненко, Андрій Воробей, Віталій Рева, Олексій Бєлік, В’ячеслав Шевчук, Володимир Лозинський  та ін.

Головний суддя матчу – Микола Томенко.