Днями Херсон підтримав вимогу Громадського руху «Рідна країна» «ДОСИТЬ БРЕХАТИ: СКАСУЙТЕ НЕДОТОРКАННІСТЬ!». У місті з’явилися відповідні біг-борди, повідомляє Херсонський осередок партії.

Як відомо, депутатська недоторканність – річ нині дуже актуальна і популярна. Про «бажання» її позбутися говорять чиновники на всіх рівнях – від депутата сільради до Президента. Останній навіть через надлишкову наснагу у цьому питанні заявив про те, що в нього готовий ще один законопроект, який він знову внесе до ВР. Щоправда, спочатку він має вмовити свою парламентську більшість розібратися з його попереднім  законопроектом щодо недоторканності, який розглядається парламентом як невідкладний ще з грудня 2015 року…

Тому ГРОМАДСЬКИЙ РУХ МИКОЛИ ТОМЕНКА «РІДНА КРАЇНА» звертається:

  • ДО ВИБОРЦІВ ТА МІСЦЕВИХ ГРОМАД: під час зустрічей зі своїми депутатами неухильно вимагайте від них виконати свою обіцянку – скасувати депутатську недоторканність.
  • ДО ЖУРНАЛІСТІВ: під час усіх інтервʼю та ефірів з народними депутатами та представниками інших гілок влади задавайте питання: ЧОМУ вони досі не виконали своєї обіцянки про зняття недоторканності?
  • ДО НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ: Майте совість! Майте гідність! Майте повагу до тих, хто вам повірив і делегував вас у владу! Виконайте свою, як мінімум, 10-річну обіцянку і не зрадьте вже ДВА МАЙДАНИ, на яких ви перед народом присягалися скасувати депутатську недоторканність!