Останнім часом, вже кілька сайтів повідомили, що якийсь неадекват просить розмістити його статтю про мою “пропутінську” діяльність в заповіднику “Києво-Печерська лавра”.

Дійсно, після доби пропаганди російського світу Януковичем-Азаровим-Табачником, коли очільники уряду покладали квіти україножеру та антисеміту Столипіну, нашою командою “Рідної країни” зроблено:
– фільм про” Києво-Печерську лавру” як місце утвердження української культури Петром Могилою, Іваном Мазепою, Тарасом Шевченком….
– виготовлено і встановлено пам`ятний знак Тарасу Шевченку;
– виготовлено макет надгробку Костянтину Острозькому, який в 1514 році як очільник об`єднаного європейського війська переміг московське військо;
– презентовано проект реставрації Мазепинської вежі та музею Івану Мазепі в Лаврі…
Скажу чесно, якби наша рідна держава долучилася до утвердження українського світу в Києво-Печерській лаврі, ми б зробили більше! Але є так як є!
Отож, коли ви отримаєте на свою пошту повідомлення про мою пропутінську, шатунську діяльність в Лаврі – знайте: Шевченка, Острозького і Мазепу ми повертаємо не лише з власної ініціативи й за власні кошти, а й за “підтримки” Путіна.

Блог Миколи Томенка