Лідер Громадського руху «Рідна країна» на своїй сторінці у Facebook нагадав українцям якою цікавою та привабливою може бути Україна для відпочинку та активного туризму.

«Мандруй Україною! Відпочивай в Україні!» Таку просвітницьку акцію я з нашою командою “Рідної країни” започаткував в 2005 році. Переконаний, якби різні влади і так звана правляча еліта підтримали нас ці останні 12 років як бюджетними програмами так і власним прикладом, ми б мали іншу країну», – повідомив Микола Томенко.

На сайті 7 chudes.in.ua можна знайти місцевість для відпочинку на різний смак – тут і Дністровський каньйон для любителів екстремальних видів спорту, і унікальні природні печери, і озеро Синевир для любителів пляжного відпочинку.

«Попри елітну моду на закордонний відпочинок, наші туристичні та оздоровчі проекти стають все більш популярними. Розпочинається реальна конкурентна боротьба у цій галузі і це добре», – зазначив ініціатор акції «7 чудес України».

Сам Микола Томенко повідомив, що  як і в 2005 році, планує серпень провести у мандрівках рідною країною і порекомендував українцям перед поїздками переглядати фільми із циклу “7 чудес України” на сайті 7 chudes.in.ua

.