В рамках Міжнародного дня захисту дітей голова партії Громадський рух Миколи Томенка “Рідна країна” та керівник Київського осередку Олександр Федоренко за підтримки директора Національної бібліотеки України для дітей відвідали Український спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення. З 1986 року заклад надає амбулаторно-консультативну допомогу дітям та дорослим  і стаціонарну допомогу дітям від 1-го до 18-ти років, що постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС.

Звертаючись до дітей та співробітників закладу, Микола Томенко звернув увагу на  важливу функцію диспансеру в наданні повноційної висококваліфікованої медичної допомоги постраждалим внаслідок аварії на ЧАЕС.

“Ми всі відповідаємо за дітей, за їхнє здоров’я. Неважливо, які хто прибутки отримує внаслідок діяльності, важливо здійснювати допомогу в тій мірі, в якій є можливості. Бути здатними допомогти підтримкою , проявляти увагу й нести відповідальність за тих, хто потребує допомоги”,- зауважив Томенко.

Його підтримав і Олександр Федоренко, який вважає що певні категорії дітей потребують піклування й уваги значно більше внаслідок певних обставин.

Для підтримки дітей, що перебувають у диспансері і для пропаганди здорового способу життя, партійці передали закладу спортивне знаряддя.