1 червня традиційно Україна та світ відзначають День захисту дітей. Привітати юних киян та киянок на свято до Національної бібліотеки України для дітей приїхав голова Київської міської партійної організації Громадський рух “Рідна країна” Олександр Федоренко.

“Діти – наше майбутнє!  І це не високопарні слова, а істина. Якщо ми прагнемо миру, економічної стабільності, достойного рівня життя, процвітання, то ми маємо приділяти високу увагу здоров’ю та освіті підростаючого покоління”, –  звернувся до присутніх на святі Олександр Федоренко.

Будучи давнім другом бібліотеки  та активним благодійником, Олександр Федоренко наголосив на тому, що в нинішніх умовах чималу долю зусиль держава має віддавати саме на освіту та виховання дітей:

“Я безмежно вдячний колективу Національної бібліотеки за їхню роботу. Наша партія Громадський рух Миколи Томенка “Рідна країна” постійно співпрацює в різних просвітницьких проектах і надалі будемо працювати, оскільки мені дуже подобаються результати нашої спільної роботи. Сьогодні ми разом повертаємо дитинство дітям та сіємо цікавість у молоді до власної країни, її історії та культури”.

 

Під час святкування молодих читачів розважали конкурсами, естафетами та спортивними змаганнями.