Український уряд, парламент і президент завмерли в очікуванні моменту, коли Європа оголосить про позитивне вирішення питання з надання безвізового режиму для громадян нашої країни, щоб піднести цю подію, як власну перемогу.

Про це порталу “Знай.ua” розповів глава київського відділення політичної партії «Громадський рух Миколи Томенка «Рідна країна» Олександр Федоренко.

Ось тільки рішення це, за словами Федоренка, стане не результатом «старанної роботи» чиновників, а наслідком прагнень всього українського народу.

«Я не сумніваюся, що влада припише собі всі заслуги щодо безвізу. Причина проста, оскільки безвізовий режим – це практично єдина «перемога» нашої країни на міжнародному рівні, а інших звершень за попередні три роки не відбулося, він буде єдиним «козирем», за допомогою якого влада виправдовуватиме своє перебування «біля керма» країни», – говорить Федоренко.

При цьому, за його словами, для простих українців, 60% з яких живуть за межею бідності, і навіть за умов безвізового режима все одно не зможуть поїхати до Європи, ця «перемога» істотної зміни якості життя, на жаль, не принесе.