У вівторок, 4 квітня, у музеї ім. Йосипа Бокшая відкрили виставку відомого закарпатського художника Антона Ковача.

Митець натхненно працює над кожною картиною, адже справа, якою живе приносить йому невимовне задоволення. Художник постійно працює, створює нові картини,котрі відображають унікальне бачення дійсності митця.

Вітали пана Антона з відкриттям чергової ювілейної виставки начальник управління культури ОДА Вікторія Фролова, ректор Закарпатської академії мистецтв Іван Небесник, народний художник України, академік Володимир Микита, а від імені співорганізатора виставки – Фонду Миколи Томенка «Рідна країна» виступив Андрій Сербайло.

Пан Андрій передав Антону Ковачу найщиріші вітання від Миколи Томенка, який,до  слова, був присутній на виставці митця 5 років тому, а також – зауважив, що художник творить дуже плідно, звернув увагу на те, що Антон Ковач виставляє свої роботи не лише в Україні, а й у країнах Європи, тож майстер пензля справедливо отримав звання «Заслужений художник України».

 

«Впевнений, що в кожну свою роботу автор вкладає частинку великої любові до своєї родини, до рідного Закарпаття і до рідної країни», – також зазначив, під час виступу, Андрій Сербайло.

Вікторія Лисюк, «Закарпаття Рідне»
Фото – Василь Ільницький